Despre Roxana Roșeanu

busy_bee-oradea
busy_bee-oradea
busy_bee-oradea
busy_bee-oradea
busy_bee-oradea

Cu o experiență bogată și variată în lucrul cu copiii și părinții, mă consider un profesionist pasionat și dedicat în domeniul psihologiei și dezvoltării personale. Cu o diplomă în psihologie obținută în 2018 și o serie de experiențe relevante, am acumulat cunoștințe și abilități solide în facilitarea creșterii și dezvoltării sănătoase a copiilor și adolescenților.

Înainte de a-mi consolida cariera ca psiholog, am activat ca voluntar în diverse activități cu copiii din școli și în proiecte precum „Țara lui Andrei”. Această experiență mi-a oferit o perspectivă unică asupra nevoilor și aspirațiilor copiilor și a modului în care pot fi susținuți și încurajați în procesul lor de creștere și învățare.

Am obținut certificarea ca și Coach pentru copii, adolescenți și părinți în metoda Kids Skills, unde am învățat să facilitez depășirea problemelor emoționale și comportamentale într-un mod empatic și eficient. De asemenea, am lucrat ca și trainer la FastTrackKids, unde am contribuit la dezvoltarea abilităților sociale și cognitive ale copiilor prin programe creative și interactiv educative.

Cu o serie de cursuri de formare continuă în domenii precum consilierea copiilor și parenting, ajutarea copiilor în dezvoltarea limbajului și tehnici creative în evaluarea și intervenția clinică la copii, am consolidat expertiza mea și am rafinat abilitățile necesare pentru a oferi suport și ghidare părinților în creșterea și educarea copiilor lor.

Îmi doresc să aduc această pasiune și experiență într-un mediu profesional în care să pot contribui la dezvoltarea copiilor și familiilor lor într-un mod pozitiv și împlinitor. Cu abordarea mea empatică și orientată spre rezultate, sunt pregătit să fiu un membru valoros al echipei, aducând expertiza mea și angajamentul meu pentru creșterea și bunăstarea copiilor și familiilor lor.

Într-o călătorie ambițioasă de a-mi lărgi orizonturile și a pătrunde în noi tărâmuri ale psihologiei, am îmbrățișat provocarea de a aprofunda acest domeniu vast. După ce am absolvit cu succes masterul de psihologie clinică în 2020, am ales să-mi îmbogățesc cunoștințele urmând și masterul în „Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională”. În plus, sunt pe calea transformării într-un specialist recunoscut în educația finlandeză, angajându-mă într-un proces continuu de învățare și creștere personală, demonstrând o sete nesfârșită pentru dezvoltare și excelență.

Viziunea Centrului Busy Bee

Dezvoltarea autonomiei copiilor

Busy Bee aspiră să cultive independența și autonomia fiecărui copil, încurajându-i să ia decizii și să-și asume responsabilitatea.

Promovarea educației prin joacă

Centrul vizează integrarea jocului ca metodă principală de învățare, creând un mediu în care copiii învață natural și cu bucurie.

Crearea unui mediu sigur și încurajator

Busy Bee își propune să ofere un spațiu sigur și plin de căldură, unde fiecare copil se simte valorizat și înțeles.

Susținerea dezvoltării holistice

Viziunea include dezvoltarea echilibrată a aspectelor sociale, emoționale, fizice și cognitive ale copiilor, respectând ritmul unic al fiecărui individ.

Formarea curiozității și creativității

Centrul Busy Bee se angajează să stimuleze curiozitatea naturală a copiilor și să le dezvolte gândirea creativă prin explorare și experimentare.

Promovarea sănătății și bunăstării

O viziune cheie este promovarea unui stil de viață sănătos și activ, asigurând bunăstarea generală a copiilor.

Programează o vizită la Centrul Busy Bee