Atelierele Busy Bee

Atelierele se bazează pe principiile educaționale ale Mariei Montessori, acestea având ca rezultat dezvoltarea motricității fine și grosiere, dezvoltarea senzorială și a autonomiei.

Busy-Bee
Busy-Bee
busy_bee-oradea
busy_bee-oradea
busy_bee-oradea
busy_bee-oradea

Despre atelierele Busy Bee

Dezvoltarea armonioasă din punct de vedere psihic și emoțional

Din punctul nostru de vedere a explora presupune a lăsa copilul să descopere lucrurile din jurul lui fără a fi îngrădit, atâta timp cât se respectă limitele de siguranță.

Jocul liber întâmpină nevoia copilului de a se juca fără a fi constrâns să facă lucrurile într-un anumit fel. El este liber să exploreze materialele pe care le are la dispoziție așa cum își dorește.

Un copil autonom este un copil care își dorește și reușește să facă lucrurile potrivite nivelului lui de dezvoltarea de unul singur. De cele mai multe ori, între dorința și reușita copilului, intervine frustrarea acestuia și mai apoi nevoia adultului de a-i face viața mai ușoară atunci când apare un obstacol.

Aici intervin atelierele Busy Bee, acestea își propune să vină în ajutorul părinților și al copiilor în ceea ce privește dezvoltarea armonioasă din punct de vedere psihic și emoțional. 

Beneficiile atelierelor Busy Bee

Metoda de screening

cu ajutorul căreia vom reuși să îi integrăm pe copii în grupele de vârstă potrivite dezvoltării lor.

Activități conform etapei de dezvoltare

în care se află, bazate pe mai multe criterii, nu doar vârsta cronologică, acestea având ca rezultat dezvoltarea motricității fine și grosiere.

Înscriere la atelierele Busy Bee

Date de contact:

Pentru înscrieri și detalii, vă invităm să ne contactați telefonic sau completând formularul de înscriere:

Detalii importante:

Costul în prima lună

500 lei

Costul în lunile următoare

400 lei

Formular de înscriere:

Completează formularul de mai jos și rezervă un loc copilului tău la atelierele Busy Bee:


Întrebări frecvente

La ce vârstă pot înscrie copilul?

Vârsta de la care se pot înscrie copilașii este de 6 luni, cu condiția ca aceștia să stea în șezut nesusținuți, iar vârsta maximă a copiilor este de 3 ani, pentru acest interval de vârstă prezența părinților este necesară.

Atelierele se organizează individual sau în grup?

Metoda de screening este prima interacțiune și se efectuează individual. Atelierele sunt organizate în grupe de copii. Grupele se vor forma în funcție de etapa de dezvoltare în care se află copilul (pe baza metodei de screening) și vor fi compuse din maximum 5 copii.

Care sunt costurile finale?

Singurul cost pentru atelierele lunare Busy Bee este cel de 500 de lei pentru prima lună, iar apoi 400 lei / lună. În costul acesta este inclus screening-ul inițial, materialele de lucru și toate activitățile organizate într-o oră/săptămână.

Unde vor avea loc atelierele?

Atelierele Busy Bee au loc în Oradea, la adresa: Strada Principatelor Unite, nr.70, într-o încăpere separată de Centrul Busy Bee.